fbpx

foto | La două săptămâni după nuntă, a aflat că soția lui era de fapt un bărbat. Adevărul a ieșit la iveală când „mireasa” a furat televizorul unui vecin

Sheikh Mohammed Mutumba, originar din satul Kyampisi Village, districtul Kayunga (Uganda), a aflat la două săptămâni după ce s-a căsătorit că mireasa lui era de fapt un bărbat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit MNS, adevărul a ieșit la iveală când „mireasa” a fost acuzată de un vecin că a sărit gardul și i-a furat un televizor.

Isaac Mugera, ofițer al poliției districtului Kayunga, a spus că a fost arestat suspectul în cazul furtului – o femeie care purta hijab și sandale. Oamenii legi au descoperit ulterior că este vorba despre un bărbat, după ce o agentă a percheziționat suspecta. Poliția l-a informat pe Mutumba că soția lui era de fapt un bărbat pe nume Richard Tumushabe, în vârstă de 27 de ani.

Tumushabe l-a păcălit pe Mutumba pentru a-i fura banii, în acest caz fiind implicată și o presupusă mătușă a „miresei”, care a fost complice și a ajutat la organizarea nunții. Femeia ar fi primit și plata pentru mireasă – două capre, zahăr, sare.

Richard Tumushabe a fost acuzat de furt de identitate, furt și obținerea de bunuri sub pretexte false. Femeia care susținea că este mătușa lui a fost și ea arestată.

Foto: Daily Monitor

Articole asemănătoare

Back to top button