fbpx

foto | Cum arată o mașină de 1 milion de dolari înghițită de ape? Proprietarul o avea de o săptămână

O mașină sport de lux, în valoare de mai bine de 1 milion de dolari, a fost luată de viitură din garajul proprietarului și apoi scufundată în apă, în timp ce uraganul Ian a lovit în Florida, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini cu un McLaren P1 galben – un vehicul de lux care poate depăși 350 de kilometri pe oră și poate ajunge de la 0 la 100 km/oră în doar 2,2 secunde – înghițit de ape au fost postate pe Instagram de proprietarul său, Ernie, potrivit Yahoo News.

Ernie spune că își cumpărase mașina cu doar o săptămână în urmă.

„Mașina a trecut prin ușa garajului”, a spus proprietarul mașinii sport alături de imaginile care arată pagubele provocate de furtuna cumplită care a lovit coasta de sud-vest a Floridei miercuri.

Pe un alt cont de Instagram au fost distribuite imagini video de pe strada lui Ernie, în care se vede cam cât de afectată a fost de furtună zona și în ce stare a ajuns mașina.

„Hipermașina este deținută de @lambo9286 și a fost parcată în garaj înainte ca inundațiile să o scoată afară”, se precizează în postare.

Ernie, care postează pe Instagram imagini cu mașinile lui de lux, a anunțat cu numai o săptămână înainte că își cumpărase mașina scumpă.

Uraganul Ian a lăsat în urmă un dezastru în Florida. Pierderi de vieți omenești, zone întinse sub apă, numeroase case distruse de vânt și inundații, bărci și mașini aruncate cât colo ca niște jucării stricate și peste 2,5 milioane de locuințe fără curent electric. Președintele Joe Biden spune că bilanțul victimelor se anunță substanțial, ceea ce va face ca Ian să fie cel mai grav din istoria Floridei din acest punct de vedere.

Până acum autoritățile au confirmat 12 morți.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button