fbpx

foto | Cu măști pe față și arma la cap, soldații Gărzii Naționale dorm în Capitoliu. Circa 15.000 de militari au fost mobilizați în Washington

Congresul SUA urmează să voteze astăzi demiterea președintelui în exercițiu, Donald Trump. Oficialul este primul lider american care a fost pus sub acuzare de două ori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deoarece există informații despre eventuale proteste și noi violențe, în Washington au fost mobilizați circa 15.000 de soldați din Garda Națională. Potrivit unor imagini publicate de Reuters, militarii dorm pe holurile Capitoliului, cu măști de protecție și armele la capete.

Anterior, presa străină informa că unii manifestanți ar încerca să intre din nou în clădire. Drept măsuri de securitate, membrii Congresului SUA urmează să fie verificați înainte de ședința în care se va decide impeachmentul lui Donald Trump, potrivit Digi24, care face referire la CNN.

În același timp, conform Huffington Post, reprezentanții Poliției Capitoliului afirmă că ar exista comploturi şi că, în contextul inaugurării președintelui ales, Joe Biden, Capitoliul SUA  va fi înconjurat de către insurecţionişti şi ar putea avea loc asasinarea congresmenilor democraţi, precum şi „a câtorva republicani”.

Foto: Reuters

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button