fbpx

foto | A crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit însă ceva complet neașteptat

Un tânăr a decis să meargă la înot și imediat după, a avut senzația că i-a intrat ceva în ureche. După trei zile în care a așteptat și situația nu s-a îmbunătățit, omul a decis să meargă la doctor, pentru un consult. Medicii au fost uluiți când au văzut ce au descoperit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Zane Wedding din Auckland, Noua Zeelandă. Bărbatul a mers la mijlocul lunii ianuarie să se bucure de un moment de relaxare la înot. Totuși, la scurt timp după, acesta a început să simtă că ceva nu este în regulă. Timp de trei zile, tânărul a considerat că, cel mai probabil, i-a intrat niște apă în ureche atunci când a fost la înot. S-a decis totuși să meargă la doctor pentru un control. I s-a dat un antibiotic, dar a considerat că e necesar să meargă și la un consult de specialitate, la ORL.

Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a descoperit ce se afla în urechea pacientului, de fapt.

Zane Wedding a fost anunțat de către doctor că în interiorul urechii sale se află un gândac care între timp a murit, cel mai probabil la primul control, atunci când s-a introdus soluție cu o seringa pentru a curăța locul.

„Nu am mai văzut așa ceva până acum. Am citit despre asta, dar nu am văzut cu ochii mei”, a zis medicul, scrie a1.ro, cu referire la dailymail.co.uk.

„Am fost la înot și apoi am venit acasă. Am adormit pe canapea. Pe la miezul nopții m-am trezut cu urechea înfundată. La prima vizită la medic mi s-a dat antibiotic, s-a curățat urechea și mi s-a zis să folosesc un uscător de păr ca să scap de posibilul exces de apă din interior. Nu a ajutat. Apoi am simțit că ceva se mișcă înăuntru și am mers la alt medic, deja aveam probleme de auz”, a povestit Zane Wedding, surprins de cele întâmplate.

Povestea omului a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, mulți fiind uluiți de cele întâmplate.

 

Articole asemănătoare

Back to top button