fbpx

Fost agent KGB, despre fotografiile „bizare” cu Putin: „Când te crezi cel mai deștept om din sală, te îndrepți spre eșec”

Fostul agent KGB, Jack Barsky, a vorbit la CNN despre posibila stare de spirit a președintelui rus Vladimir Putin, în condițiile în care invazia Rusiei se extinde în Ucraina. Barsky a analizat o serie de fotografii ale lui Putin, pe care le consideră „bizare”, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Este vorba despre imaginile în care președintele rus apare la mese foarte lungi, de exemplu la întâlnirea cu președintele francez Emmanuel Macron sau cu oficiali militari, și la pupitre distanțate de celelalte persoane prezente în sală.

„Un dictator ca Vladimir Putin, care are în subordine o țară întreagă, trebuie să aibă încredere totală în el însuși. Și au mai fost și alte fotografii bizare din timpul mandatelor ui Putin – când apare călare pe un cal sau când joacă hochei cu echipa națională. Arată că are această încredere. Dar când te crezi cel mai deștept om din sală, te îndrepți spre eșec”, a spus Barsky.

„Cred că a ajuns în acest punct. E posibil să nu fi ținut cont de informațiile primite și acum dă vina pe oameni din FSB pentru că nu l-au informat corect. Eu nu cred că aceștia nu știau cum va reacționa poporul ucrainean. Probabil că i-a ignorat, pentru că a crezut că el știe mai bine”.

Articole asemănătoare

Back to top button