fbpx

Era printre ultimele restricții încă valabile pentru localnici! Israelul permite de marți aflarea fără mască în spații publice închise

De marți, Israelul permite aflarea fără mască în spații publice închise. Purtarea echipamentului de protecție era printre ultimele măsuri încă valabile pentru localnici în contextul pandemiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Luni seara ministerul local al Sănătății a anunțat despre ridicarea restricției începând cu a doua zi. Anterior, la început de iunie, se anunța și despre reguli mai lejere de traversare a hotarului în contextul pandemiei.

Chiar și așa, Israelul e închis deocamdată pentru turiști. Totuși, chiar dacă străinilor li se impun niște reguli, cetățenii săi pot reveni mai ușor în țară.

Oricine ajunge în Israel, este plasat în carantină, relatează Digi24, citând AFP. Persoanele, însă, pot face analizele necesare pentru a dovedi că s-au imunizat sau că au anticorpi.

Autoritățile afirmă că ridicarea restricțiilor sunt strâns legate inclusiv de campania masivă de imunizare, demarată la sfârșitul anului 2020. Actualmente, mai mult de jumătate dintre israelieni sunt vaccinați contra COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button