fbpx

Elon Musk suspendă temporar achiziția platformei Twitter. Care ar fi motivul

​Elon Musk a anunțat că întreg procedeul care trebuia să ducă la achiziția Twitter a fost suspendat temporar, motivul fiind nevoia de a știi exact proporția conturilor false din rețea. Musk anunțase în aprilie că va plăti 44 miliarde dolari pentru a cumpăra rețeaua socială și anunțase apoi că are sprijinul unor investitori importanți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acțiunile companiei au scăzut cu 18% după anunțul lui Elon Musk. Deși mulți s-au arătat îngrijorați că Musk va cumpăra platforma, acționarii sunt, în marea lor majoritate, convinși că Musk va îmbunătăți net finanțele companiei, scrie hotnews.ro.

Musk a motivat decizia de a suspenda achiziția Twitter prin faptul că este nevoie de mai multe detalii legate de conturile false și conturile spam, fiind nevoie de o confirmare că proporția acestor conturi este de sub 5% din total.

Una dintre promisiunile lui Musk a fost că va lupta pentru a reduce proporția conturilor false ce răspândesc spam pe rețea.

Sunt analiști care spun că anunțul lui Musk este un semn că achiziția ar putea să nu se mai producă deloc, fiindcă Musk s-ar retrage.

Twitter a anunțat joi că va îngheța majoritatea angajărilor, din această săptămână, şi va reduce cheltuielile, iar doi directori vor pleca din companie. Twitter va tăia din cheltuieli în cât mai multe domenii.

Articole asemănătoare

Back to top button