fbpx

Efectul „Messi” se resimte la PSG. Au fost scoși la vânzare zece fotbaliști, din cauza problemelor financiare

PSG a reușit să îl aducă pe Lionel Messi (34 de ani) pe Parc des Princes, argentinianul susținând deja prima conferință de presă după transfer, informează DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gruparea franceză a anunțat recent un deficit care se învârte în jurul a 250-300 de milioane de euro, iar „gaura” s-a adâncit și mai mult după venirea argentinianului.

PSG a scos la vânzare zece fotbaliști după venirea lui Lionel Messi
Astfel, potrivit publicației spaniole Sport, conducerea lui PSG s-a hotărât să scoată la vânzare nu mai puțin de 10 fotbaliști, pentru a evita eventualele probleme financiare și mai grave.

Pe lângă deficitul uriaș, o altă problemă a francezilor ar fi faptul că salariile totale depășesc deja suma de 300 de milioane de euro anual.

Conform aceleiași surse, „pionii de sacrificiu” aleși de oficialii parizieni ar fi următorii:

  1. Idrissa Gueye
  2. Thilo Kehrer
  3. Abdou Diallo
  4. Rafinha
  5. Mauro Icardi
  6. Ander Herrera
  7. Sergio Rico
  8. Alphonse Areola
  9. Layvin Kurzawa
  10. Pablo Sarabia

PSG vrea să îl păstreze pe Kylian Mbappe

Înainte ca starul argeninian să semneze contractul valabil doi ani cu gruparea pariziană, s-a vehiculat ideea că practic așa Mbappe va avea cale liberă spre Real Madrid.

Șeicul lui PSG a explicat, în cadrul conferinței de presă, care s-a ținut joi la prânz, că nu se pune problema ca Mbappe să plece de la Paris.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappé. Este un jucător al lui PSG. Este competitiv, are o mentalitate de învingător. Am spus-o public. El nu are nicio scuză să facă altceva decât să rămână”, a precizat Al-Khelaifi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button