fbpx

video, ultima oră | De această dată e oficial: Politicianul rus Vladimir Jirinovski a decedat

Politicianul rus Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, a decedat la vârsta de 75 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Anunțul a fost făcut de către președintele Dumei de Stat a Rusiei, Veaceslav Volodin, relatează agenția rusă de stat Tass. Decesul a fost confirmat și de reprezentanții Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă.

Un politician strălucit, talentat. Un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. Personalitatea sa este atât de mare încât fără el este dificil să ne imaginăm istoria dezvoltării sistemului politic al Rusiei moderne”, a declarat Volodin.

Politicianul se afla în comă și a fost internat în spital timp de mai multe săptămâni.

În decembrie 2020, Jirinovski a amenințat Republica Moldova cu o „baie de sânge” dacă autoritățile moldovene vor încerca să provoace retragerea trupelor ruse de ocupație din regiunea transnistreană.

Amintim că, la 25 martie curent, un senator rus a anunțat eronat moartea lui Jirinovski. Informația a fost preluată de presă, după care dezmințită de Volodin și reprezentanții Ministerului rus al Sănătății. La scurt timp, senatorul și-a cerut scuze pentru greșeală. Întreaga poveste – AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button