fbpx

Ce cadouri a primit Putin de la omologii săi: Un munte de pepeni și un tractor de la Lukașenko

Putin nu este la Kremlin de ziua lui, ci la Sankt Petersburg, ascuns într-unul dintre palate. Acolo a primit urări de bine de la colegii dictatori din fostele state sovietice și de la dictatorul din Coreea de Nord. La împlinirea a 70 de ani, dictatorul rus nu a primit cadou victoria pe frontul din Ucraina sau noul imperiu rus pe care îl visează ci un munte de pepeni de la liderul Tadjikistanului și un tractor de la Aleksandr Lukașenko, aliatul său din Belarus, scrie digi24.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Putin și-a cazat soldații în cotețele porcilor Lui Băsescu i s-a tăiat microfonul în PE Rușii au lovit regiunea Kiev cu drone kamikaze Cum arată camerele de tortură făcute de ruși în Ucraina Recruții lui Putin fac credit pentru uniforme Rusia mută „Arma Apocalipsei” Haina de lux a lui Putin Delir colectiv în Piața Roșie. Putin, în lacrimi: „Victoria va fi a noastră!” Moment penibil la finalul ceremoniei de anexare „Ce cadou i-ați adus de ziua lui lui Vladimir Putin, dacă nu este un secret”, a fost întrebat Aleksandr Luașenko la ieșirea din mașina care-l ducea la palatul la care se află dictatorul rus.

„Un tractor. Belarus, același pe care îl am și eu. Cel mai bun, asamblat manual”, a spus Lukașenko.

Lukașenko dar și alți lideri de state ex-sovietice s-au întâlnit la palatul Konstantin din Sankt Petersburg, acolo unde se află Vladimir Putin de ziua lui. Lukașenko a precizat că folosește un model similar de tractor el însuși.

Nu este încă clar cum a răspuns Vladimir Putin la cadoul primit de la aliatul său din Belarus.

Liderii CIS, organizația succesoare a Uniunii Sovietice, o alianță vagă a fostelor republicii sovietice, se vor reuni din nou, săptămâna viitoare, în capitala kazahă, Astana.

Articole asemănătoare

Back to top button