fbpx

Cauza decesului Tinei Turner a fost dezvăluită. Artista s-a stins din viață în locuința sa din Elveția

Tina Turner a murit din cauze naturale. Regretata cântăreață a avut numeroase probleme de sănătate de-a lungul vieții sale și a murit la vârsta de 83 de ani miercuri, 24 mai, în casa ei din Elveția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O declarație emisă la momentul respectiv spunea „Tina Turner, Regina Rock’n Roll-ului, a murit liniștită astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”.

Vedeta de origine americană locuia în țara europeană de mai mulți ani, după ce a renunțat la cetățenia americană în 2013. Un reprezentant al Tinei a confirmat cauza morții sale, scrie AlephNews.

Una dintre ultimele postări ale Tinei pe rețelele de socializare a abordat starea de sănătate precară a acesteia, ea îndemnându-și adepții să aibă grijă de rinichii lor. „Astăzi este Ziua Internațională Mondială a Rinichiului. De ce este importantă? Pentru că rinichii cedează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arătați-le rinichilor voștri dragoste! O merită”, a scris ea în luna martie.

Cântăreața a avut mulți ani probleme cu rinichii

„Rinichii mei sunt victimele faptului că nu mi-am dat seama că hipertensiunea mea arterială ar fi trebuit să fie tratată cu medicamente convenționale. M-am pus în mare pericol refuzând să mă confrunt cu realitatea că am nevoie de o terapie zilnică, pe viață, cu medicamente. Mult prea mult timp am crezut că trupul meu era un bastion de neatins și indestructibil.”

Tina Turner a suferit un transplant de rinichi în 2017, după ce soțul ei, Erwin Bach, i-a donat cântăreței unul dintre organele sale. Cu un an înainte, ea fusese diagnosticată cu cancer intestinal. Boala se găsește în intestinul subțire, iar simptomele includ crampe abdominale severe, scaune cu sânge, o umflătură în abdomen și o pierdere bruscă în greutate.

Articole asemănătoare

Back to top button