fbpx

Cât a plătit un licitant anonim pentru a lua cina cu legendarul investitor Warren Buffet

Un licitant anonim a plătit o sumă record de 19 milioane de dolari pentru a lua cina cu legendarul investitor Warren Buffet, scrie CNN. Câștigarea cinei private a făcut parte dintr-o licitație organizată pentru al 21-lea an la rând de Fundația Glide, un ONG american care luptă împotriva foametei și a sărăciei și ajută persoanele fără adăpost.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Licitația, care a avut loc în colaborare cu eBay, s-a încheiat vineri, câștigătorul anonim plătind 19.000.100 de dolari, potrivit unui comunicat de presă al companiei de comerț electronic, scrie digi24.ro.

Suma uriașă de anul acesta este de patru ori mai mare decât oferta câștigătoare din 2019 de 4.567.888 de dolari – ultima dată când licitația a avut loc înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19.

Câștigătorul din 2019 a fost antreprenorul din domeniul criptomonedelor Justin Sun. Câștigătorul misterios de anul acesta se va bucura de o cină privată cu Buffet și până la șapte alți invitați la restaurantul Smith & Wollensky din New York.

Din păcate pentru persoanele care erau pregătite să ofere și mai mulți bani pentru următoarea cină licitată, 2022 a fost ultimul an când investitorii au putut plăti pentru a lua masa cu Buffet. Fundația Glide a strâns până acum 53 de milioane de dolari.

Licitația anuală a fost organizată pentru prima dată în anul 2000 de regretata Susie Buffet, prima soție a lui Warren Buffet.

Articole asemănătoare

Back to top button