fbpx

Căldura sufocantă face victime în Grecia. Trei turişti găsiţi morţi într-o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene, citată de News.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Majoritatea turiştilor făcuseră drumeţii sub soarele sufocant, într-o perioadă în care Grecia se confruntă cu un val de căldură.

Trupul americanului, descoperit în mare în apropierea portului Mathraki de către un turist, urmează să fie transferat la spitalul din Corfu pentru autopsie, potrivit agenţiei de presă greceşti Athens News Agency şi televiziunii publice ERT. Potrivit Athens News Agency, bărbatul se afla în vacanţă în Mathraki. El a fost văzut ultima dată marţi de locuitorii din zonă, într-o cafenea.

Aceasta este cea mai recentă descoperire a cadavrului unui turist străin, după găsirea trupului lui Michael Mosley, vedetă de televiziune britanică. Acesta a fost găsit mort în data de 9 iunie, pe insula grecească Symi din Marea Egee. De asemenea, sâmbătă a fost găsit cadavrul unui olandez, pe insula Samos.

De asemenea, două franţuzoaice sunt date dispărute pe insula Sikinos şi un alt turist pe insula Amorgos.

Articole asemănătoare

Back to top button