fbpx

Cadavrul unui bărbat, găsit după nouă ani în apartament. Rudele spun că au crezut că s-a mutat

Un norvegian a fost găsit fătă suflare în locuința sa din Oslo după ce nimeni nu îl văzuse timp de nouă ani. Vecinii și rudele credeau că acesta s-a mutat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul a fost căsătorit și avea șase copii din câteva casnicii, însă a fost găsit de administratorul casei sale. Acesta a chemat Poliția, deoarece avea nevoie să intre în apartament pentru a efectua lucrări de întreținere.

Vecinii au spus că acesta era retras, iar când rudele nu l-au mai văzut, au crezut că s-a mutat sau a fost dus într-un cămin pentru bătrâni, relatează libertatea.ro, cu referire la The Guardian. Poliția a estimat că bărbatul a murit în aprilie 2011.

Datele exacte au fost stabilite după datele indicate pe o cutie de lapte și o scrisoare găsită în locuință. Autopsia a stabilit că decesul a survenit din cauza naturale.pe baza unei cutii de lapte și a unei scrisori care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale.

Totuși, bărbatul era căutat de Administrația Norvegiană pentru Muncă și Asistență Socială, care i-a oprit pensia după ce nu a mai putut să îl găsească, dar facturile au continuat să fie achitate automat de pe cardul bancar al bărbatului.

„Acesta este un caz special și ne-a ridicat semne de întrebare despre cum a fost posibil așa ceva. Pe baza informațiilor pe care le avem, evident vorbim despre o persoană care a ales să aibă cât mai puțin contact cu alți oameni”, au spus ulterior oamenii legii jurnaliștilor norvegieni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button