fbpx

Arabia Saudită va susține inițiativele private de a cumpăra clubul Manchester United: Interesul este uriaș

Probabilitatea ca proprietarii Manchester United să vîndă clubul a trezit un interes uriaș în Arabia Saudită. Ministerul Sportului saudit a anunțat că orice ofertă din sectorul privat de a achiziționa clubul englez va fi susținută de stat. Totodată, există intenția de a fi cumpărat și clubul FC Liverpool. „Aveam numeroşi fani ai Premier League”, a declarat și prinţul Abdulaziz bin Turki Al Faisal pentru BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat după ce Cristiano Ronaldo a anunțat separarea definitivă de clubul englez, proprietarii Manchester United au anunțat că iau în calcul o vânzare a clubului, precizând că „evaluează toate opţiunile”. Clubul englez nu s-a mai puttu ridica în ultimii ani la performanțele la care ajunsese sub conducerea legendarului antrenor Alex Ferguson.

Ministerul Sportului din Arabia Saudită s-a grăbit să anunțe că interesul pentru club este uriaș, scrie Digi24.

„Cu siguranţă vom sprijini orice iniţiativă a sectorului privat, dacă aceasta va veni, pentru că ştim că acest lucru se va reflecta pozitiv asupra sportului în interiorul regatului”, a adăugat oficialul saudit.

„Este cea mai urmărită ligă în Arabia Saudită şi în regiune şi aveam numeroşi fani ai Premier League”, a declarat prinţul Abdulaziz bin Turki Al Faisal pentru BBC.

O altă echipă din Premier League, Newcastle United, are proprietari din Arabia Saudită începând din octombrie 2021, când a fost preluată de către un consorţiu care include Fondul de investiţii publice din această ţară.

Articole asemănătoare

Back to top button