fbpx

A stropit un credincios cu benzină în loc de agheasmă, provocând o explozie în biserică

În timpul unei slujbe de vindecare într-o bisericî din Lagos, Nigeria, un pastor a confundat benzina cu apa sfințită. În urma acestui incident, în lăcașul sfânt au izbucnit flăcări, iar o persoana a murit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform relatărilor lui Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă, citat de telegraph.md, pastorul a luat un recipient plin cu benzină, crezând că acesta conţine agheasmă. În timp ce credinciosul primea binecuvântarea de la pastor, acesta era stropit cu „apa sfințită”. În secundele ce au urmat, o lumânare aprinsă în apropiere a căzut și a cuprins ambele persoane de flăcări. Credinciosul a murit pe loc, cadavrul său fiind ”de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit arsuri grave, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri.

Ofițerii locali au menționat că un singur cadavru a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată, adică pastorul, primeşte îngrijiri medicale.

Articole asemănătoare

Back to top button