fbpx

A dat de 150 de ori examenul auto în numele altor oameni. Ce pedeapsă riscă o femeie din Marea Britanie

O femeie care a dat aproximativ 150 de examene pentru permisul de conducere – atât teoretice, cât și practice – a fost condamnată la opt luni de închisoare, relatează Digi24, cu referire la BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inderjeet Kaur, 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a recunoscut că a susținut testele între 2018 și 2020. Potrivit poliției, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu știau suficient de bine limba engleză.

Potrivit tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, la centrele de testare au apărut suspiciuni că Kaur se dă drept altcineva și susține examenele în numele altor persoane.

Kaur a dat examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham și Londra. Potrivit poliției, femeia făcea acest lucru pentru bani.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a spus inspectorul de poliție Steven Maloney.

Caroline Hicks, o reprezentantă a Agenției pentru standardele șoferilor și vehiculelor, a spus că permisele de conducere obținute în mod fraudulos ar putea fi anulate.

„Rolul acestor examene ese de a ne asigura că oamenii au cunoștințele, abilitățile și atitudinea corecte pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune viețile în pericol”, a adăugat ea.

Articole asemănătoare

Back to top button