fbpx

A cheltuit circa 2000 de lire sterline pentru a alimenta mașinile prietenilor, folosind cardul de serviciu. Isprava unui moldovean din Anglia

Un moldovean stabilit în Anglia a cheltuit circa 2000 de lire de pe cardul de combustibil oferit de angajator pentru a alimenta mașina personală și cele ale prietenilor. Bărbatul ar fi recurs la acțiune timp de patru luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a descoperit în timpul verificării unui raport. Managerul care controla bonurile de plată a observat cheltuieli suspecte, iar ulterior s-a aflat despre ilegalitatea comisă, informează presa din Northampton. Așadar, bărbatul, care lucra șofer de camionetă, a fost concediat, denunțat Poliției și obligat să achite despăgubiri.

Ulterior, moldoveanul a recunoscut că și-ar fi „ajutat” prietenii, însă nu a dezvăluit cui aparțineau mașinile pe care le alimenta. Avocații au construit linia de apărarea pe faptul că unul dintre copiii inculpatului era bolnav de cancer, iar banii pe care acesta îi primea de pe urma acțiunilor erau transferați soției sale în Moldova.

Deși judecătorii au luat în considerare faptul că bărbatului i s-au reținut circa 1800 de lire din salariu, acesta urmează să achite despăgubiri de peste 2000 de lire sterline foștilor angajatori. Totodată, el este obligat să efectueze circa 150 de ore de muncă neremunerată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button