fbpx

foto | A intrat în flăcări pentru a-și salva bunicii. Gestul emoționant al unui băiat de 13 ani din România

Un copil din satul Livezi, Hargita, și-a văzut bunicii murind într-un incendiu în care și el a fost rănit, încercând să-i salveze. Prefectul județului l-a numit erou și a cerut oamenilor să-i scrie lui Adrian, care e internat în spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Explozia unei butelii a provocat luni, la Livezi, o adevărată tragedie. Doi soți, de 50 și 62 de ani, au murit chiar sub ochii nepotului lor, care a încercat să-i salveze. Explozia a avut loc la parterul casei cu etaj, fiind distrus de flăcări și primul nivel al locuinței, scrie libertatea.ro.

Prefectul județului Harghita, Szabó Zsolt, care a publicat imagini de la locul tragediei, a postat un mesaje prin care cerea celor care-l urmăresc pe Facebook să transmită încurajările lor pentru Adrian, băiatul rănit în timp ce încerc să-și salveze bunicii.

Peste 160 de mesaje au fost transmise după această postare, de la oameni simpli, până la alți oficiali locali, inclusiv din alte judee. Prefectura Sibiu i-a transmis băiatului, care e în spital în stare stabilă, că-l așteaptă în vizită când se va vindeca.

Articole asemănătoare

Back to top button