fbpx

Deputatul Vovc îndeamnă cetățenii să doneze sânge în stația transfuzională din parcul central al capitalei: Faceți o faptă bună care nu vă costă nimic

De Ziua internatională a donatorului de sânge, în cadrul evenimentului „Donează sânge – susține ritmul vieții!”, deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, membru al Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, invită cetățenii să doneze sânge.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de a dona sânge sunt așteptați astăzi, 14 iunie, până la ora 15:30, în Grădina publică Ștefan Cel Mare, unde este instalată o stație transfuzională.

Sângele este un dar indispensabil pentru cei care se află pe patul de suferință. Este vorba de părinți, copii, frați, surori… Nimeni nu are siguranța că nu avea nevoie vreodată de o transfuzie de sânge”, susține deputatul.

Deputatul Liviu Vovc relatează că este și el un donator.

„Donând sânge, faceți o faptă bună care nu vă costă nimic. Vă îndemn să fim alături de cei care suferă acum pe paturile din spitale, căci o singură donație de acest fel poate salva câteva vieți!”, a conchis deputatul Platformei DA.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button