fbpx

Curtea de Apel a respins contestația AUR privind deschiderea secțiilor de vot. Chirtoacă: Am depus recurs

Partidul AUR a depus recurs împotriva Hotărârii de ieri, 27 iunie, a Curții de Apel Chișinău (CA), prin care numărul de secții de vot peste hotare a fost micșorat de la 190 la 150 de secții. Anunțul a fost făcut de Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Partidele lor, PSRM – PCRM, precum și PAS, nu au nimic de reproșat MAEIE-ului care a trădat diaspora, renunțând la cele 190 de secții peste hotare și semnând pentru 150 de secții la comanda CEC-ului.

Astfel, rezultă că unii deja împart puterea, între ei, dupa cum le convine, alegerile devenind o formalitate”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Amintim că contestația AUR a fost depusă în contextul în care CEC a decis miercuri, 23 iunie, deschiderea a 150 de secții de votare peste hotarele Republicii Moldova, deși Ministerul de Externe a indicat, într-un aviz, o cifră de 191 de secții.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button