fbpx

Audit electoral 2021 | Fără casă și imobile, dar cu datorii de 20.000 de euro. Declarația de avere a unicului candidat independent la anticipate

Veaceslav Valico, unicul candidat independent la anticipate, nu are venituri și proprietăți. Acesta, însă, deține o datorie de 20.000 de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informațiile se regăsesc în declarația pe proprie răspundere depusă la CEC, semnată pe 11 iunie. Documentul se referă la perioada ianuarie 2019 – iunie 2020.

Valico a contractat împrumutul în 2019. Dobânda este de 0%, creditorul nu a fost indicat, iar banii urmează a fi întorși până în 2029.

Mașini, terenuri și locuințe nu au fost declarate de Veaceslav Valico pentru perioada de referință. De asemenea, concurentul electoral nu a indicat nici conturi bancare în declarație. Întrebat în cadrul dezbaterilor electorale de la TV8 din ce trăiește, candidatul a spus că duce o „viață modestă”, precizând că nu deține mașini, apartamente, afaceri și venituri, dar „trăiește încetișor, cheltuind banii pe care îi are”.

CITEȘTE ȘI:

Audit electoral 2021 | Dividende de 45.000 de euro și nici un imobil în posesie: Averea declarată la CEC de liderul POM, Serghei Toma

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button