fbpx

Galina Dodon descrie relația cu șeful statului: „Cum m-a apucat de mână, așa mă ține”

„Am făcut cunoștință în căminul studențesc, la universitate. Am mers la o nuntă studențească împreună. Igor este foarte hotărât în tot ce face și la această nuntă cum m-a apucat de mână, așa și mă ține”. Așa a început, potrivit Galinei Dodon, istoria cuplului de la Președinție.

În cadrul unui interviu acordat în premieră de la începutul mandatului lui Igor Dodon în funcția de președintele, Galina Dodon a povestit despre relațiile din familie, dar și despre modul în care cei doi s-au cunoscut, menționând că soțul său a cucerit-o prin romantism.

Igor cânta la chitară, nu a făcut muzică profesional, dar știa mai multe cântece să interpreteze foarte bine. Igor nu făcea cadouri mari și scumpe, dar era foarte atent, des venea cu flori de câmp sau cu o ciocolată”, a spus ea.

Totodată, Galina Dodon își amintește despre anii de studenție, când cei doi supraviețuiau din bursă și și-au făcut mulți prieteni pe viață.

Prima doamnă spune că nu va uita niciodată ziua în care viitorul soț i-a cerut mâna.

Eram pereche de patru ani. Într-o seară, stăteam la masă în doi, eram la finele anului cinci de studii și eu trebuia să decid ce fac mai departe, exista varianta să revin în sat. Atunci Igor a spus „eu cred că noi trebuie să ne căsătorim”. Cum țineam o cană cu apă în mână, am răsturnat-o peste mine”, și-a amintit Prima Doamnă.

Nunta cuplului Dodon s-a jucat la Sadova, satul natal al președintelui.

A fost o nuntă cu mult tineret, o nuntă tradițională cu toate obiceiurile moldovenești”, își amintește Galina Dodon.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button