fbpx

Vino în weekend la America House și descoperă oportunitățile educaționale internaționale din SUA care ți se potrivesc: Cum te poți înscrie

Ești elev, student, cadru didactic sau profesionist angajat în câmpul muncii și te-ar interesa să beneficiezi de o bursă de studii sau un program de dezvoltare profesională în Statele Unite ale Americii?  

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

America House Chișinău te invită la Târgul de oportunități al programelor de schimb finanțate de Departamentul de Stat SUA, care se va desfășura sâmbătă, 19 noiembrie, în intervalul 15:00-17:00, la Centrul Cultural America House Chișinău situat pe str. Bănulescu Bodoni 27, intersecție cu str. București.

Veți avea oportunitatea de a afla detalii tehnice legate de procesul de selectare a finaliștilor de la coordonatori și reprezentanți ai Ambasadei SUA și veți putea interacționa cu absolvenții care au beneficiat deja de o bursă sau program de schimb.

Sâmbăta, în intervalul 15:00 – 17:00, la America House Chisinău descoperă oportunitățile educaționale internaționale din SUA care ți se potrivesc!

Formular de înregistrare poate fi accesat AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button