fbpx

Tinerii, instruiți să lanseze afaceri! Youth4Entrepreneurship te invită să înveți cum să dezvolți ideile de business

Centrul de suport în afaceri pentru tineri Youth4Entrepreneurship (Y4e) va fi lansat pe 28 septembrie 2021, ora 15:00. Evenimentul se va desfășura la Digital Park.

Scopul proiectului este de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri din regiunea Centru, pentru a consolida capacitățile de business ale tinerilor antreprenori din regiune. Aceștia vor fi instruiți să lanseze afaceri noi sau să dezvolte pe cele existente.

Y4e urmează să ofere tinerilor antreprenori o educație de business relevantă și practică, prin oferirea instrumentelor digitale și inovative de elaborare, dezvoltare și testare a ideilor de business, inclusiv prin susținerea și facilitarea accesului la resurse financiare, investitori, parteneri. Acesta va contribui la îmbunătățirea perspectivelor economice regionale și va crea oportunități pentru tineri de a-și putea urmări aspirațiile acasă.

Programul evenimentului de lansare a Y4e va cuprinde o prezentare a misiunii, obiectivelor și activităților ce urmează să se desfășoare în cadrul centrului de suport în afaceri pentru tineri. Acesta va oferi o platformă de discuție dintre echipa de implementare, antreprenori și potențialii beneficiari în vederea alinierii inițiativelor Y4e la interesele și necesitățile tinerilor.  Pentru înregistrare, accesați linkul. Pentru mai multe detalii, consultați pagina de Facebook a proiectului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button