fbpx

Munca din spatele succesului! Cei pasionați de programare (și nu doar) sunt invitați să afle care este partea tehnică a unui proiect

Code4Molodva te invită sâmbătă, 30 februarie, la primul eveniment din seria Talk For Moldova. Cei pasionați de programare (și nu doar) sunt invitați, începând cu 19:00, să cunoască partea tehnică a unui proiect de succes din Republica Moldova.

Invitatul va fi Vitalie Eșanu, care va povesti despre provocările și realizările tehnice ale proiectului privesc.eu. La finalul prezentării, curioșii vor putea participa și la o sesiune de întrebări-răspunsuri, vor putea afla detalii despre ce ăi interesează și vor avea posibilitatea să clarifice eventuale neclarități.

Agenda evenimentului:

  • Deschiderea – 19:00-19:10;
  • prezentarea proiectului privesc.eu – 19:10-19:40;
  • sesiunea de întrebări-răspunsuri – 19:40-19:55;
  • închiderea evenimentului – 19:55-20:00.

Evenimentul este gratuit și va avea loc online. Pentru a-l accesa, doritorii au nevoie doar de o pagină de Facebook. Mai multe detalii despre proiect aflați AICI.

Evenimentele marca Talk For Moldova își propun să abordeze partea tehnică a proiectelor de succes și să încurajeze schimbul de cunoștințe și bune practici. Acestea sunt realizate cu suportul Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button