fbpx

Lupți pentru diversitate, egalitate și toleranță? Vino la QuizUp și pune-ți la încercare cunoștințele despre drepturile omului

Crezi că ești un cetățean bine informat și responsabil?! Vrei să îți pui la încercare cunoștințele despre lupta istorică a sufragetelor, mișcarea pentru drepturile civile, dar și despre violările contemporane ale drepturilor fundamentale ale omului?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa SpeakUP Moldova! te încurajează să participi pe 16 februarie la QuizUp. Aici ai oportunitatea unică să petreci o zi de neuitat alături de prietenii tăi, testându-ţi în acelaşi timp spiritul de competivitate și ingeniozitatea.

Evenimentul își propune să promoveze principiile de diversitate, egalitate și toleranță. Recunoscând importanța eforturilor unor personalități precum Martin Luther King, Rosa Parks și Malala Yousafzai, SpeakUp! Moldova vrea să accentueze rolul curajului individual și al eforturilor colective. Totodată, QuizUp va conține întrebări și despre practicile discriminatorii care se mențin până astăzi în unele țări.

QuizUp va avea loc duminică, 16 februarie, începând cu 13:30, la Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu”. Echipele trebuie să fie formate din 4-6 persoane, iar taxa de participare este de 30 de lei.

Dacă ești pasionat de științe politice, istorie și drepturile omului, organizatorii te asigură că vei profita din plin de această experiență! Pentru a te înregistra accesează acest link. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button