fbpx

Îți dorești un start IT și nu știi de unde să începi? IT Career Orientation îți servește drept piedestal spre un job pe măsura așteptărilor

Primii pași sunt întotdeauna cei mai grei, deoarece începutul oricărui lucru necesită răbdare, dăruire și perseverență, iar o carieră reușită în IT nu face deloc excepție. Tinerii pasionați de programare sunt invitați la IT Career Orientation-un training organizat în incinta Tekwill, pe data de 31 octombrie, cu începere de la ora 8:30.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ediția a X-a a evenimentului vine cu un număr record de sesiuni de orientare în carieră, masterclass-uri și ateliere practice. Participanții vor avea posibilitatea să cunoască cele mai noi tendințe din cadrul industriei, să afle detalii despre diverse direcții de carieră în domeniul IT, ce oportunități de stagiere și angajare sunt în prezent și care sunt pașii de întreprins pentru accesarea acestora. Tradițional, evenimentul se va desfășura pe două direcții: ateliere practice pe tematici de actualitate, moderate de profesioniști și ICT Job Shop, în cadrul căruia participanții vor putea discuta la direct cu potențialii angajatori și afla care sunt ofertele de muncă și condițiile de angajare.

Studenții sunt îndemnați să profite la maxim de receptivitatea companiilor, să vină cu un număr cât mai mare de întrebări și să afle toate răspunsurile care ar putea să îi ajute să își mărească șansele de a obține joburi pe măsura așteptărilor.

Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți tinerii interesați de oportunități de creștere și afirmare în domeniul TIC. Pentru a lua parte, doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere. Agenda evenimentului o puteți găsi aici.

Articole asemănătoare

Back to top button