fbpx

foto, video | Află cum poți să creezi o piesă, un concept grafic sau un podcast. Înscrie-te la cursurile Artcor School și transfomă-ți pasiunea în profesie

Ți-ai dori să-ți creezi propriul ringtone, să faci un aranjament muzical, să utilizezi corect efectele de sunet și să mixezi o piesă cap-coadă? Toate acestea sunt posibile la noul curs online pentru începători „Music Creators”, conceput de Centrul industriilor creative Artcor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cursul conține 12 lecții care se vor desfășură de trei ori pe săptămână, în perioada 22 iunie -17 iulie. În cadrul acestuia se poate înscrie orice doritor care are +14 ani.

Mentorii cursului sunt compozitorul, aranjorul și membrul formațiilor „The Glimpse” și „The One” – Pavel Malîșev, dar și vocalista, membră a proiectului de top european „Run and Hide” – Laura Bodorin.

Mai multe detalii despre înscrierea la curs găsiți aici.

„Music Creators” se desfășoară în cadrul Artcor School – o platformă de educație non-formală, care are drept scop dezvoltarea abilităților hard și soft în domeniul industriilor creative. Pe durata primului an de activitate, școala are lansate opt tipuri de cursuri și circa 25 de evenimente educaționale, certificând 189 de studenți.

Articole asemănătoare

Back to top button