fbpx

Ești un tânăr antreprenor orientat spre internaționalizare? Înscrie-te gratuit la Business Conference și învață cum să-ți adaptezi afacerea pentru viitor

Ești un tânăr antreprenor orientat spre internaționalizare? Nu rata ocazia și înscrie-te gratuit la Business Internationalization Conference 2020. În cadrul evenimentului, care se va desfășura pe 5 noiembrie, vei avea ocazia să înveți cum să-ți adaptezi afacerea pentru viitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul conferinței vor vorbi cinci speakeri internaționali. Aceștia vor aborda diverse teme de actualitate pentru mediul de afaceri, precum:

  • Brandul și internaționalizarea afacerii;
  • Importanța parteneriatelor strategice pentru internaționalizarea afacerii;
  • Rolul contextului cultural în vânzări.

Evenimentul își propune să fie o platformă de interacțiune, schimb de bune practici și networking dintre antreprenori din diferite domenii de activitate cu potențiali parteneri din cele cinci țări participante la eveniment.

Cum poți internaționaliza produsul sau serviciul tău prin consolidarea identității de brand, valorificarea contextului cultural și prin setarea parteneriatelor strategice? Răspunsul la această întrebare îl vei afla în cadrul conferinței!

Înscrie-te aici, iar ulterior vei primi un link de acces la eveniment. Pentru orice întrebări, vizitează pagina de Facebook a evenimentului sau contactează organizatorii pe această adresă de email: anna.gulko@bdc.md

Back to top button