fbpx

Ești pasionat de fotografie? Vino la un eveniment gratuit și află mai multe despre această artă de la un specialist care a colaborat cu Lilu și Mark Stam

America House îi invită pe toți cei pasionați de fotografie la o prezentare cu Mihail Turculeț. Acesta a colaborat cu mai multe celebrități din Moldova și este gata să povestească cum și-a transformat pasiunea în carieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întâlnirea se va desfășura mâine, 13 februarie 2020, ora 18:30. Potrivit organizatorilor, Mihail Turculeț este unul dintre puținii artiști care mai fotografiază pe peliculă – procedeu tot mai rar întâlnit în zilele noastre. El a colaborat cu Lilu și Mark Stam, iar în cadrul evenimentului va povesti cum și-a construit cariera, prin ce greutăți a trecut, care este metoda sa unică de a realiza imagini și le va oferi sfaturi importante celor care vor să devină fotografi.

Evenimentul este gratuit, dar organizatorii îi îndeamnă pe toți doritorii să se înregistreze preventiv, completând acest formular. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button