fbpx

Cunoști engleza și vrei să înveți ce înseamnă public speaking? Devino voluntar la America House și descoperă noi oportunități

Centrul cultural America House Chișinău deschide noi oportunități. Organizația invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 ani, care cunosc limba engleză la nivel intermediar, să devină voluntarii pentru o perioadă de șase luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Timp de jumătate de an aceștia vor fi implicați în diverse activități, vor modera propriile evenimente și vor învăța lucruri utile precum: planificarea programelor, public speaking și nu doar. Cei care își doresc să aplice trebuie să creeze un scurt video în care să se prezinte.

Filmulețul va fi făcut cu ajutorul aplicației „Quik”, accesibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Nu e nevoie de experiență anterioară la editare video ori filmare, pentru că aplicația este intuitivă și are template-uri în care doar trebuie inserată informația despre aplicantul.

Pașii concreți de aplicare pot fi găsiți aici. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 27 decembrie 2019, iar filmulețele vor fi expediate la adresa de e-mail programanager@americahouse.md.

Articole asemănătoare

Back to top button