fbpx

Continuă pregătirile pentru BAC-ul la istorie cu un training. Un olimpic național dezvăluie secretele învățării productive

Bacalaureatul la disciplina la liberă alegere este din ce în ce mai aproape, iar zeci de mii de elevi din întreaga țară se pregătesc intens pentru susținerea acestuia. O organizație locală le propune celor ce urmează să suțină BAC-ul la istorie, dar și pasionaților, un training susținut de un olimpic național. Acesta va vorbi despre subiectele care ar putea fi în lucrări, dar și despre metodele de învățare rapidă și eficientă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Genius Academy l-au invitat în calitate de trainer pe Denis Smoleac, premiantul Olimpiadei Republicane de Istorie mai mulți ani la rând, reușind să ocupe locurile de frunte patru ani consecutiv, începând cu 2015. Totodată, de luni bune, tânărul a antrenat peste 20 de elevi pentru susținerea testului de Bacalaureat.

Denis a participat la mai multe conferințe și simpozioane științifico-academice istorice naționale şi regionale, ceea ce l-a ajutat să devină un trainer cu experiență, care va explica mai multe noțiuni din istorie și va aborda temele care, cel mai probabil, vor fi vizate în testele naționale.

Astfel, tinerii pasionați de istorie și interesați de cum ar putea descoperi mai multe informații noi, dar și elevii care au nevoie de un ajutor pentru pregătirea de BAC, sunt invitați pe 12 iunie, la Centrul de Tineret Chișinău (str. Petru Zadnipru 3/2), începând cu ora 14:00.

Articole asemănătoare

Back to top button