fbpx

Care e legătura între psihologie și ecologie? Urmărește podcastul „Ecologia Minții” și cunoaște specialiști din diverse domenii

Ți-ar plăcea să afli care este legătura între psihologie și ecologie? Dar să cunoști opiniile a diferiți specialiști din domenii precum ecologia, activismul civic, nutriție și permacultură? Psihologul Emilia Vorobiov este creatoarea podcastului „Ecologia Minții” – un produs pentru tineri care are drept scop contribuția la prosperitatea psiho-emoțională a tinerilor din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prin intermediul produsului meu, aș dori să îi ajut să vadă legătura între sănătatea lor mintală și mediul înconjurător. Sper ca informațiile cuplate din psihologie și ecologie să îi motiveze să protejeze mediul și să se îngrijească ulterior, de sănătatea mintală a lor și a semenilor.

Mai ales într-o perioadă atât de incertă în care trăim, vreau să aduc un strop de speranță și cunoștințe care să ofere tinerilor posibilitatea să se refugieze în natură și să-și sporească sănătatea, empatia și iubirea prin îmbunătățirea relațiilor cu mediul, animalele și sufletul lor”, afirmă creatoarea podcastului.

Aceasta va fi responsabilă de cinci episoade din cadrul podcastului, iar ca invitați vor fi diverși specialiști din domenii precum ecologia, activismul civic, nutriția și permacultura.

„Țin să aduc tinerilor informație veridică, ușor de perceput și simplu de aplicat în practică”, a adăugat Emilia Vorobiov.

Podcasturile sunt în format video și/sau doar audio, iar după fiecare episod tinerii pot să adreseze întrebări din domeniul psihologiei și ecologiei. În fiecare episod va fi pregătită câte o provocare pentru urmăritori.

„Îndeplinind provocarea, participanții pot scrie o postare pe facebook cu impresiile de după această activitate realizată, utilizând hashtag-ul #ecologiaminții și fiind cei care vor primi la final premii pe măsură!”, a conchis creatoarea podcastului.

Podcastul „Ecologia Minții” poate fi urmărit pe următoarele platforme:

Articole asemănătoare

Back to top button