fbpx

Aplică la Competiția Globală de Idei de Afaceri Verzi și câștigă unul dintre premiile de până la 10.000 de euro

Începând cu luna Iunie, ClimateLaunchpad și-a deschis aplicările și pentru moldoveni, oferind șansa de a participa la ediția din 2019 a celui mai mare concurs de idei de afaceri verzi din lume, pentru a remedia schimbările climatice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul face parte din ofertele antreprenoriale ale EIT Climate-KIC, proiectul de inovare al Uniunii Europene pentru schimbările climatice. Aplicările au fost deschise și în alte 50 de țări de pe cinci continente ale lumii.

ClimateLaunchpad este un program lansat pentru a ajuta antreprenorii aspiranți să-și dezvolte ideile ecologice în afaceri globale. Sunt salutate inovațiile în materie de energie regenerabilă, eficiență energetică, alimentație și agricultură, apă, transport, tehnologie industrială sau orice alt mod de combatere a schimbărilor climatice. Oricine este binevenit să aplice, de la elevi la deținători de startup-uri, atâta timp cât au o idee care îmbină afacerea cu ecologia.

Participanții selectați își vor începe pregătirea la o Business-Tabără intensivă de două zile, în cadrul căreia un trainer internațional îi ajută să își șlefuiască și dezvolte ideea de afacere. Tabăra este urmată de sesiuni intensive de coaching și mentoring, conducând spre Finala Națională a competiției, care se va desfășura în luna septembrie, unde va fi prezentat planul de afaceri. Două cele mai bune echipe din fiecare țară vor concura la Finala Globală din noiembrie, care va avea loc la Amsterdam.

Doritorii se pot înscrie în concurs până pe 29 iunie, completând formularul și expediind o scurtă descriere a proiectului pe care îl au. Organizatorii asigură toate costurile pentru participare și anunță că programul se va desfășura în limba engleză.

10 cele mai bune idei vor obține acces la un business-accelerator regional, valoarea acestuia fiind de 105.000 €, iar câștigătorul locului întâi va primi un premiu de 10.000 €. Deținătorul locului doi va fi remunerat cu o sumă de 5000 €, iar echipa care se va clasa pe locul trei va câștiga 2500 €.

Articole asemănătoare

Back to top button