fbpx

Află totul despre dezinformare, jurnalism, puterea imaginilor foto și video la o școală de vară de educație media

Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe te invită la școala de vară de educație media, la care vei afla, timp de patru zile, aproape totul despre new media, jurnalism participativ, puterea imaginilor foto și video, manipularea și dezinformarea în mass-media.

La „Multimedia Conector pentru Tineri” vor participa 35 de tineri, din toate regiunile Republicii Moldova. Zilele de tabară vor avea workshopuri media, exerciții în echipe, concursuri, discursuri susținute de jurnaliști și persoane publice, ateliere de creare a fotografiilor și a filmelor, și alte activități media.

Școala de vară „Multimedia Conector pentru Tineri” va fi organizată în perioada 9-12 iulie, în zona Vadul lui Vodă și își va deschide ușile pentru toți tinerii interesați de media, de creare de conținut foto și video, de promovare și comunicare online, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, din orice regiune a țării. Doritorii pot completa formularul de înscriere până pe 28 iunie.

Școala de vară de educație media „Multimedia Conector pentru Tineri” este organizată de AO Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Articole similare

Back to top button
Close