fbpx

A fost lansat cursul online „Job Accelerator”. Aplică pentru a afla mai multe despre profesiile viitorului, cum să-ți faci un CV sau o scrisoare de intenție

Asociația Obștească „MentorME” lansează un program online pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova să să cunoască mai multe despre ghidarea în carieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților antreprenoriale și facilitarea inserției în câmpul muncii a tinerilor din Republica Moldova, inclusiv a tinerilor proveniți din medii dezavantajate

În cadrul programului tinerii vor primi acces la materii educaționale inovative, elaborate de cei mai buni specialiști moldoveni de orientare în carieră; sesiuni de mentorat de la profesioniști din diverse domenii; exerciții și simulări de aplicare pentru specialitatea de vis, iar într-un final, doritorii vor testa abilitățile învățate în cadrul Târgului de Cariere din Moldova.

Cele 10 module din curs:

  1. Cunoașterea Teoriei Generațiilor și specificul fiecărei;
  2. Personalitatea – de la viziune la succes;
  3. Puterea experiențelor unice;
  4. Eu sunt schimbarea!;
  5. Gen Z @ Work;
  6. Profesiile viitorului și antreprenoriatul;
  7. Cum să-ți faci un CV de nota 10;
  8. Scrisoarea de intenție – de la A la Z;
  9. Pregatirea de interviu;
  10. Arta de a vorbi la un interviu de angajare.

Cursul este gratuit pentru orice tânăr, dacă dorești să aplici, o poți face prin îndeplinirea acestui formular.

Progromul „Job Accelerator” este implementat din Asociația Obștească „MentorME” în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Articole asemănătoare

Back to top button