fbpx

Vizitează lumi spectaculoase prin intermediul acestor anime-uri de pe Crunchyroll

Nu-i așa că uneori îți dorești să poți călători undeva departe? Într-o destinație exotică, extravagantă, ciudată? Sau poate într-un univers fantastic, o lume subacvatică, una anormală sau poate chiar în interiorul corpului uman?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

 Echipa Crunchyroll înțelege perfect această dorință. Acesta este motivul pentru care cea mai mare platformă de anime din lume a creat o listă de filme ce îi teleportează pe spectatori în noi locații fantastice (chiar și în trecut sau în viitor), indiferent de faptul că aceste lumi pot exista doar pe ecrane.

Ne-am gândit că ți-ar plăcea să răsfoiești această listă de filme anime uimitoare, ce-i transportă pe fani spre universuri noi și interesante.

The Ancient Magus’ Bride

Hatori Chise a trăit o viață plină de abuz și neglijență, lipsită de orice sentiment asemănător cu dragostea. Fiind departe de căldura familiei, a avut parte de necazuri și capcane. Tocmai când pare că își pierde și ultima speranță, are loc o întâlnire predestinată.

Viața tinerei Hatori Chise se transformă uimitor după ce un bărbat cu chip de fiară, care deține puteri ciudate, o obține în urma unei licitații de sclavi. Acest bărbat este un mag, un vrăjitor puternic, care decide să o elibereze pe Chise din captivitate. Magul, însă, face o declarație măreață: Chise va deveni eleva sa, iar mai apoi și…mireasa lui.

 

Bananya

Pe scurt, despre viața secretă a pisicilor ce trăiesc în banane.

  

Dr. STONE 

La câteva mii de ani după ce un fenomen misterios a transformat întreaga umanitate în piatră, se trezește un băiat extraordinar de inteligent și pasionat de știință, pe nume Senku Ishigami.

Având în față o lume de piatră și prăbușirea întregii civilizații, Senku își folosește mintea și știința pentru a reconstrui lumea. Alături de super-puternicul său prieten din copilărie, Taiju Oki, care s-a trezit în același timp, începe să reconstruiască civilizația de la zero.

 Ținând cont de două milioane de ani de istorie științifică de la Epoca de Piatră până în prezent, o poveste plină de aventură fără precedent este pe cale să înceapă!

  

Kabaneri of the Iron Fortress

În perioada în care revoluția industrială ducea lumea în epoca modernă, a apărut brusc o hoardă de monștri strigoi. Aceștia puteau fi uciși numai dacă inimile lor, care erau protejate de un strat de fier, ajungeau să fie străpunse.

Acești strigoi, care mai târziu aveau să fie cunoscuți drept Kabane, au pătruns în rândurile populației până, în cele din urmă, au invadat întreaga lume. Oamenii din Hinomoto au construit fortăreți, cunoscute ca „stații”, ce le permiteau să supraviețuiască amenințării Kabane.

 Ikoma este un tânăr fierar din Stația Aragane și lucrează la dezvoltarea unei arme unice anti-Kabane, numită „pistolul piercing”.

 

Keep Your Hands Off Eizouken! 

Midori Asakusa, fiind în primul an de liceu și fiind atât de pasionată de anime, insistă că, în animație, „conceptul este totul”. Deși are o mulțime de idei în caietul de schițe, nu a făcut încă primul pas pentru crearea anime-ului, afirmând că nu o poate face de una singură.

Sayaka Kanamori, un producător din domeniu, este primul care a observat talentul pe care îl are Asakusa. După ce devine clar că colegul lor de clasă, un carismatic model de modă pe nume Tsubame Mizusaki, își dorește în realitate să devină animator, împreună ei creează un club de animație pentru a realiza „lumea finală” ce exista în mintea lor.

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia (ca filială a Otter Media) și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa noastră, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Operăm în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, TypeScript, Java, Android, Kotlin, Swift, Objective-C, PHP și BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Berlin (AV Visionen) și Chișinău.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button