fbpx

Vino la evenimentul care dă întâlnire fashion-ului cu tot ce înseamnă artă. Casa de Creație „Piotr Alii și Cristina Miron” își anunță deschiderea oficială

Vino la un eveniment care are scopul să dea întâlnire tinerilor artiști din domeniul fashion-ului, muzicii, poeziei, picturii, artei vizuale, pentru a crea o platformă comună cu titlu Casă de Creație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Casa de Creație „Piotr Alii și Cristina Miron”, care poartă numele a doi artiști revoluționari, scandaloși și reformatori, și-a anunțat deschiderea oficială. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, ora 17:00 pe str. Eminescu 4 și va consta într-o expoziție fashion și pictură; performance de recital muzical și
poetic realizat de brandul Misha, trupele: Iulia Panici și Sandu Cordonean din trupa Via Dacă, interpretul Fratele Gheorghe, poeții: Ronin Terente și Ioana Isac.

Casa de creație „Pior Alii și Cristina Miron” este la al patrulea show și deja a obișnuit publicul
cu un format diferit de a reda emoția și mesajul prin intermediul mixării mai multor forme de
expresii artistice.

„Vă așteaptă o călătorie prin labirintul lumilor. La eveniment va fi expusă expoziția colecțiilor „Gaia”, „Blăstăm Basarabean” – din cadrul show-ului cu același nume, „Capsulă” – de Misha și fabulosul costum a designerului Mira Matchina din Ukraina. De asemenea, veți urmări instalații ca formă de nomandism artistic și filosofic; joc de lumini, ulterior veți fi prezenți la un recital de muzică clasică dăruit de Iulia Panici și Sandu Cordonean din trupa Via Dacă, interpretul Fratele Gheorghe și la un performance poetic cu Ronin Terente și Ioana Isac”, transmit organizatorii.

În așa mod, veți fi martori la întrunirea tinerilor artiști care formează o platformă comună și calitativă pentru fuziunea mai multor forme de artă cu scopul de a oferi societății moldovenești un altfel de eveniment cultural și o pistă motivațională pentru artiști, căci locul este destinat pentru dezvoltarea creativă atât a publicului, cât și a creatorilor.

Vezi aici detaliile evenimentului. P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button