fbpx

video | SEBO anunță un sfârșit de an plin de surprize: Ia un credit și câștigă un automobil, ia două și câștigă două automobile!

Ultimele luni ale anului promit a fi de neuitat. SEBO ți-a pregătit surprize frumoase: două automobile – unul pentru clienții noi, al doilea pentru clienții existenți – cei care doresc să ia un credit repetat.

Ești gata să câștigi? Tot ce trebuie să faci este să iei un credit în perioada 07.10.2019 – 08.01.2020. Clienții noi, pe lângă faptul că au posibilitatea să ia primul său credit, absolut gratuit, se înscriu automat în lista celor ce vor lupta pentru automobilul de marca Renault Captur.

Dar asta nu e tot! SEBO nu uită nici de clienții existenți. Pentru ei la fel au pregătit o surpriză. Condițiile sunt aceleași. Este nevoie să iei un nou credit în perioada 07.10.2019 – 08.01.2020 și vei fi înscris automat și în a
doua listă de participanți, care la fel au și ei un automobil de marca Renault Captur.

Da, da, da! Sunt două automobile pentru clienții. Este nevoie să respecți principala regulă: pentru a fi eligibil pentru extragere – achită creditul în termenii indicați. În cazul în care vei avea o zi de întârziere de la plata creditului, vei fi exclus din concurs.

Cu cât mai multe credite iei, de mai multe ori vei fi inclus în lista participanților. Dacă iei trei credite repetate, îți sporești de trei ori șansele de a câștiga premiul. Dacă iei patru credite repetate, șansele tale cresc de patru ori ș.a.m.d. Poți să faci cunoștință cu regulamentul campaniei, accesând acest link.

Clienții noi, care iau în perioada promoției primul său credit de la SEBO și apoi încă unul repetat își
dublează șansele. Ei vor figura în ambele liste: atât printre clienții noi, cât și printre clienții existenți.

Participă și fii norocosul! Aplică chiar acum pe www.sebo.md sau la una dintre cele 40 de filiale.
Detaliile cu privire la promoție, le poți afla la numărul de telefon 022 896 897.

Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma de 2000 de lei, va avea o valoare totală
plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă. P.

Articole similare

Close