fbpx

video | #SantaLikesYou2020: Ce are moșul în sac și cum poți obține un cadou de la ENTER de sărbători?

Îți mai aduci aminte ce s-a întâmplat anul trecut?! Lacrimi de bucurie, șoc și entuziasm fără margini. Anume aceste emoții i-au învăluit pe clienții fideli ENTER atunci când au primit cadouri de la Santa și compania Samsung.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițiativa, însă, nu se oprește aici. Urmează un update la experiența de anul trecut, iar în scurt timp începe cea de-a doua rundă a tombolei #SantaLikesYou.

Cum să obții un cadou pe site-ul ENTER?

Totul este simplu! Pentru început, dacă nu ai făcut-o anterior, înregistrează-te pe site-ul enter.online. În perioada 21-30 decembrie 2020 accesează platforma oficială și navighează printre pagini. Dacă îți apare în cale Santa, nu ai decât să dai click pe acesta și să te înregistrezi automat în cursa cadourilor, iar noi îți vom ține pumnii. Urmărește transmisiunile live de pe pagina de Facebook ENTER Moldova, unde va fi determinat și fericitul proprietar al cadoului.

Cum să obții un cadou în magazinul ENTER?

Între 15 și 30 decembrie 2020, la procurarea tehnicii Samsung la ENTER, poți deveni norocosul care părăsește magazinul nu doar cu achiziția sa, ci și cu un cadou de la Santa. Ce trebuie să faci? Să fii în momentul potrivit, la locul potrivit! Harta filialelor în care va ajunge Santa în acest an o poți găsi pe pagina oficială de Facebook a companiei ENTER, iar mai multe detalii despre campania #SantaLikesYou – pe pagina web ENTER Moldova.

ENTER mulțumește clienților pentru loialitate și le dorește un an nou fericit și sigur!

Vedeți mai jos cum a fost ediția precedentă!

 

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button