fbpx

video | Compania „Rogob” SRL marchează 25 de ani de la fondare: „Scopul nostru e să devenim şi mai buni”

„Rogob” SRL, cea mai mare și modernă companie din Republica Moldova producătoare de salam și delicatese din carne, marchează cea de-a 25-a aniversare de la fondarea sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bazele companiei au fost puse în 1997 de soții Grigore şi Fevronia Roșca, iniţial pornind ca o afacere de familie. Pe parcursul anilor, „Rogob” SRL s-a dezvoltat, iar mezelurile preparate conform rețetelor tradiţionale au câştigat încrederea consumatorilor.

În 2008, odată cu numirea în funcţie a lui Igor Roşca, fiul fondatorilor Grigore şi Fevronia Roşca, în calitate de Director General, în faţa întreprinderii au fost stabilite sarcini ambiţioase, având la bază un plan de dezvoltare foarte clar şi bine definit. Astfel, întreprinderea a dat startul dezvoltării propriei sale reţele de magazine specializate, toate gândite, proiectate, amenajate şi dotate după model european.

În anul 2013, întreprinderea a deschis cea mai modernă fabrică de mezeluri din Moldova, de model european, care se conformează tuturor normelor sanitare şi standardelor de calitate europene. Ca rezultat, s-au creat condiţii de muncă impecabile care corespund tuturor normelor şi standardelor europene.

În prezent, întreprinderea are un spaţiu de producţie de 5000 m2. Fiind proiectată de experţi de peste hotare, fabrica îşi poate permite o capacitate de producție ce depășește 50 tone de produs finit timp de 24h.

„Rogob” SRL are 50 de magazine proprii, iar produsele sale se regăsesc în circa 5000 unităţi comerciale.

Compania asigură cu locuri de muncă 800 persoane. Totodată, numai în 2021 „Rogob” SRL a achitat impozite de 150 milioane lei.

„Toate realizările companiei „Rogob” SRL din ultimii 25 de ani au la bază multă muncă, multă implicare şi mult efort. Fără un management eficient, fără echipa de profesionişti pe care o avem, fără o viziune şi o strategie de dezvoltare clare, dar şi fără investiţii permanente în modernizarea fabricii, în extinderea reţelei comerciale şi în calitatea produselor noastre, nu am fi reuşit să înregistrăm aceste rezultate frumoase şi să deţinem poziţia de piaţă pe care o avem în prezent”, susţine Igor Roşca, proprietarul „Rogob” SRL.

Conducerea companiei trasează pentru viitor planuri şi mai ambiţioase, iar acestea ţin atât de dezvoltarea sortimentului, cât şi de dezvoltarea reţelei de magazine proprii şi pe segmentul retail – se arată într-un comunicat de presă.

„Scopul nostru este să devenim şi mai buni, dar şi să reuşim să facem faţă solicitărilor mereu crescânde ale consumatorilor, apropiindu-ne de ei maximal posibil. Urmând această strategie, vom deveni lider incontestabil pe piaţa autohtonă prin furnizarea serviciilor inofensive şi a produselor de calitate”, menţionează Igor Roşca.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button