fbpx

video | Când ai zis ultima oară „Mamă, te iubesc”? De 8 Martie, spune-o în felul tău împreună cu Enter

Mama – cea mai importantă persoană din viața fiecărui om. Începutul tuturor începuturilor, femeia care e alături de noi din primele clipe, care ne-a purtat sub inimă, ne-a protejat de orice rău și a fost lângă noi la primul gângurit, primul pas, primul zâmbet. Chiar și la depărtare, mama este mereu în sufletele noastre, iar un simplu gând despre ea ne umple inima cu bucurie. Nu ne ajung cuvinte ca să descriem toată dragostea pe care i-o purtăm. Chiar și așa, când suntem maturi, din cauza la prea multe griji și probleme, atât de rar spunem „Mamă, te iubesc!”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ajun de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, Enter vrea să-ți amintească, încă o dată, despre cea mai importantă doamnă din viața oricărei persoane – MAMA. Doar ea poate să-ți ofere dragostea, căldura și grija pe care o vei purta cu tine pe parcursul întregii vieți. Spune-i „te iubesc” fără vreo ocazie, îmbrățișeaz-o fără motiv și pur și simplu adu-i zâmbetul pe buze în fiecare zi. Dragostea și respectul sunt cele mai de preț cadouri.

Deoarece știm că de Ziua Femeilor vrei să-ți uimești persoanele dragi cu daruri capabile să exprime toată dragostea pe care le-o porți, îți venim în ajutor cu idei originale de cadouri pentru 8 Martie, practice și utile, pentru femei de orice vârstă, preferințe și ocupații. Secretul unui dar perfect constă în primul rând de felul în care cunoști persoana căruia îi este destinat. Fii atent la detalii și hobby-uri! Dăruiește cadouri care le împărtășesc pasiunile și ai garantat zâmbete, mulțumire și recunoștință.

Iar ca să nu te complici prea mult, iată câteva recomandări simple, dar de ajutor:

  • Nu contează ce oferi, contează cum oferi! Alegerea oricărui cadou trebuie să vină din suflet, deoarece până la urmă un cadou înseamnă în primul rând atenție, dragoste și respect.
  • Uită de stereotipuri! Femeile moderne nu sunt pasionate doar de gătit, curățenie și îngrijirea casei. Oferă-le cadouri ca să-și descopere propriile talente, ca să le ușureze rutina zilnică și pur și simplu să le facă viața mai frumoasă.
  • Alege darurile conștient. Asta nu înseamnă că trebuie să pierzi zile în șir ca să alegi cadourile sau să te complici cu prea multe variante și idei. Atrage atenția la indicii. Tu îți cunoști mama, soția, fiica sau sora mai bine decât oricine. Oferă-le ceea ce își doresc mai mult. Momentul în care primești în dar ceea la ce ai visat reprezintă o adevărată delectare!
  • Ascultă-ți sufletul. Fii sigur, când vei da peste darul potrivit și inima îți va spune că ai dreptate. Mai ales când este vorba de cadoul pentru omul drag.
  • Vino la Enter și noi te ajutăm să alegi darul perfect pentru orice ocazie.

Nu trebuie să așteptăm sărbătorile sau motivele speciale ca să le aducem zâmbetul pe buze oamenilor apropiați. De 8 Martie putem doar să le amintim celor mai dragi femei din viața noastră, în special mamelor, cât de mult le iubim și să le mulțumim pentru viață, dragoste, grijă și nopți nedormite.

Dragi femei, vă iubim!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button