fbpx

Transfăgărășan, România sau seturi de BBQ. Premiile care îți aduc fericire de la Victoriabank

Pentru că ne place să te surprindem cât mai plăcut, avem și de această dată vești nemaipomenite pentru tine. Echipa Victoriabank și Mastercard au pregătit o promoție nemaiîntâlnită până acum, una „cu gust de premii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada 1.04.2022 – 30.06.2022, absolut toate cumpărărturile ce vor depăși valoarea de 300 MDL efectuate cu cardurile Mastercard de la Victoriabank îți pot aduce o serie de premii fantastice: sticle sport, invitații la Festivalul BBQ care va avea loc în perioada 21-22 mai în Chișinău, un festival cu pasiune pentru gastronomie, specialități BBQ și pentru susținerea producătorilor autohtoni, seturi pentru BBQ și picnic pentru a face serile tale de vară mai frumoase și călătorii pentru 2 persoane în Transfăgărășan.

Cu Victoriabank și Mastercard ai ocazia să petreci o vară exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna, cu seri dansante cu BBQ, muzică pentru suflet și escapade alături de persoana dragă pe cel mai frumos traseu din România cu cele mai fantastice puncte turistice.

Șoseaua Transfăgărășan este considerată drept cel mai frumos drum din România și pe bună dreptate. Zecile de curbe strânse, panoramele cu munții Făgăraș și minunatele obiective turistice de-a lungul său fac din Transfăgărășan o adevărat destinație de vacanță. Dacă vrei și tu să parcurgi acest traseu, noi îți aducem această șansă mai aproape de tine ca oricând.

Tot ce trebuie să faci, este să efectuezi cel puțin o cumpărătură de minim 300 MDL la orice comerciant în mod fizic, online sau folosind aplicația VB24 Mobile, cu un Mastercard, card emis de către Banca Comercială “Victoriabank” și ești înscris automat la extragerea premiilor intermediare și finale:

• 150 de seturi pentru BBQ și picnic
• 10 călătorii pentru 2 persoane în Transfăgărășan, România, în data de 15 iulie 2022

La promoția cu premii lunare participă toate persoanele fizice care dețin cardurile Mastercard de la Victoriabank

Iar dacă încă nu ai un Mastercard, află că Victoriabank a pregătit premii garantate pentru toți utilizatorii noi. Astfel, dacă deschizi un card Mastercard la Victoriabank în perioada promoției, primești premii garantate ca:

• Sticlă metalică sport și invitație la Festivalul BBQ, care va avea loc în perioada 21 – 22 mai 2022.

Emitere și deservirea lunară a cardului Mastercard Standard emis de către Victoriabank în perioada promoției este absolut gratuită. Mai mult, deservirea lunară gratuită este valabilă pe toată perioada de valabilitate a cardului. Iar dacă consideri că există probabilitatea că din anumite motive nu vei reuși să ridici cardul personal, noi am avut grijă și de acest aspect și am inclus serviciul de livrare gratuită a cardului prin curier.

Solicită în orice sucursală sau filială Victoriabank carduri Mastercard și bucură-te de premii.

Și, cel mai important, fiecare cumpărătură de peste 300 MDL efectuată va însemna o nouă înscriere în cadrul promoție, deci mai multe cumpărături, mai multe șanse de câștig!

Pentru a putea vedea mai multe detalii, condiții de participare și Regulamentul promoției, accesează site-ul victoriabank.md, sau adresează-te la orice consultant Victoriabank. Chiar în timpul solicitării sau emiterii cardului Mastercard Standard.

Ne place să te răsfățăm cu servicii de calitate, servicii bancare simple sau credite bancare Victoriabank și te răsplătim de fiecare dată pentru fidelitate.

Trăiește memorabil cu promoții Victoriabank și Mastercard.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button