fbpx

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Alege Astercon – o companie de construcții cu mii de clienți mulțumiți!

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Vrei ca în 2020 să ai deja apartamentul visat în proprietate? Îți e frică să mergi pe mâna intermediarilor? Scapă de orice fobie și alege Astercon – o companie de construcții cu zece ani de activitate și mii de clienți satisfăcuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Reducere de 30 euro/metru pătrat. Ofertă fierbinte de la Astercon în complexul „Alba Iulia Residence”

Iată câteva motive fiabile de ce ai alege un apartament în complexul „Alba Iulia Residence”, conceput și gândit de echipa Astercon:

  1. Complexul este ideal pentru întreaga familie – este amplasat în imediata apropiere a unei infrastructuri funcționale: instituții de învățământ școlare și preșcolare; instituții medicale; linii de transport și centre comerciale.
  2. Complexul oferă posibilitatea conceperii unei veritabile comunități – ai un loc de joacă pentru cei mici, spațiu suficient pentru plimbări alături de cei dragi și, evident, loc pentru parcare, ceea ce e vital în condițiile metropolei chișinăuiene.
  3. Cu „Alba Iulia Residence” ai apă pură direct de la robinet – Astercon este printre primele companii de pe piață care au integrat un sistem autonom de filtrare a apei la nivel de bloc locativ. Contra unei sume modice, te vei bucura de apă curată, fără să-ți faci griji pentru sănătatea ta și a celor dragi. Ba mai mult, toată tehnica ta va fi în siguranță, departe de pericolul iminent al depunerilor de calcar.
  4. Zgomotele orașului sunt departe de tine și familia ta – grație materialelor de construcție cu efect de izolare fonică, nu mai e cazul să-ți faci griji pentru liniștea ta. Blocurile din cadrul complexului „Alba Iulia Residence” sunt construite cu respectarea normelor tehnice de izolare, ceea ce îți garantează o odihnă și un trai pe măsura așteptărilor tale și ale familiei.
  5. Materialele de construcții calitative prelungesc longevitatea blocului – e lucru știut că achiziția unei locuințe presupune o investiție, prin urmare poți sta liniștit, deoarece materialele utilizate la construcția blocurilor marca Astercon sunt de la cei mai buni producători și sunt certificate conform standardelor europene de calitate.
  6. Ești informat despre acțiunile întreprinse de dezvoltator – compania Astercon asigură transparență pentru clienții săi, așa că vei putea ține legătura, afla detaliile proiectului și fi la curent cu orice modificare a calendarului lucrărilor. Astfel, ai siguranța investițiilor întreprinse.
  7. Ai posibilitatea de achitare în rate – o achiziție de imobiliare presupune o investiție costisitoare, dar dacă ai posibilitatea de a-ți cumpăra apartamentul fără dureri de cap, atunci lucrurile devin mult mai ușoare. Prin urmare, poți agrea de comun cu reprezentantul Astercon metoda de achitare (credit ipotecar, achitare în rate).
  8. Beneficiezi de o reducere de -30 euro/m2 – ai citit bine. Ai -30 euro din costul/m2 până la data de 15.01.2020, la apartamentele din complexul „Alba Iulia Residence”. Compania de construcții Astercon îți face un cadou de zile mari pe final de an și te așteaptă să-ți alegi apartamentul ideal.

Aceste opt motive sunt cele care ar trebui să te convingă să pui mâna pe telefon și să contactezi echipa Astercon. Notorietatea și profesionalismul acestora este demonstrat de nivelul de satisfacție al clienților, dar și de anvergura proiectelor pe care le lansează.

Complexul „Alba Iulia Residence” este un proiect în care s-au pus accentele pe confort și utilitate, pe funcționalități și calitate a vieții. De aceea, clienții Astercon vor putea să se bucure de plăcerea unui trai la cele mai înalte standarde de calitate. Iar dacă te grăbești, poți prinde o ofertă de zile mari, o reducere de 30 de euro la fiecare m2 dintr-un apartament din „Alba Iulia Residence”.

Vrei un apartament nou în Chișinău, în 2020? Atunci e cazul să-ți spunem că alegerea unui spațiu locativ în „Alba Iulia Residence” te scutește de grija unui sistem de încălzire învechit (ai încălzire autonomă), de necesitatea unui filtru separat (ai apă curată direct de la robinet), de zgomote (sunt folosite materiale calitative de izolare fonică).

Începe anul în forță alături de compania Astercon. Cumpără-ți apartamentul de vis și asigură-ți un viitor luminos alături de cei dragi!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button