fbpx

Studenții numără reducerile la Shopping MallDova. Prezența 100% la Student Discount

La fiecare început de an școlar ești cuprins de entuziasm și-ți faci planuri mărețe. Vrei să arăți bine oriunde vei merge, fie la Universitate, la sala de sport sau la distracții cu colegii. Din septembrie și până-n mai, la Shopping MallDova beneficiezi de reduceri de la 5 la 20%, doar cu carnetul de student. Vei descoperi o gamă variată de produse la reducere, ținute și accesorii care vor da culoare fiecărei experiențe studențești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Shopping MallDova, studenții au undă verde la cumpărături cu reduceri substanțiale până la sfârșitul anului universitar. Pentru a beneficia de prețurile avantajoase, aceștia trebuie doar să prezinte carnetul de student în momentul achiziționării produselor.

Dacă ești studentul/studenta pasionat/ă de fashion și urmărești cele mai noi tendințe, ești așteptat cu drag la Phardi, unde vei găsi ținute confortabile și trendy cu reducere de 10%. Iar dacă preferi un stil mai rebel și tineresc, nu pierde ocazia de a descoperi articolele Kenvelo/Lee Cooper accesibile financiar studenților, acum reduse cu 10 la sută.

Un parfum este o achiziție bine-venită în orice sezon. La OVICO găsești acum o varietate de arome rafinate și exclusive, la preț redus cu 20%. Pentru studentele cochete, magazinele Yves Rocher și Vizaje-Nica au pregătit reduceri de până la 20% pentru produse cosmetice.

Melis Accesories a pregătit numeroase surprize ce vor sublinia frumusețea și feminitatea tinerelor studente – toate la reducere de până la 15%. Ca să reușiți în timp util să descoperiți toate magazinele cu reduceri, vă sfătuim să intrați la Clocking și Cronograf, unde veți descoperi o colecție a celor mai stilate ceasuri cu o reducere de la 10% până la 13%. Pentru alte accesorii chic, treceți prin vizită la Meli Melo și Swarowski și veți fi uimite de ofertele tentante cu 10 la sută.

Înnoiți-vă garderoba cu încălțăminte stilată și gentuțe grațioase de la CCC Shoes and Bags și NL Collection cu reducere de 10%. Pentru pasionații de sport, Puma oferă produse de calitate superioară la oferte speciale, despre care veți afla mai multe detalii în incinta Shoping MallDova.

La finalul cumpărăturilor, vă invităm să faceți o incursiune în paradisul aromelor orientale la Istanbul Bazar și să savurați bucate turcești la reducere cu 20%. Trattoria della Nonna și Tucano Coffee așteaptă cu nerăbdare să împartă cu studenții energici gustări și băuturi delicioase acum reduse cu 10%!

Surprizele Student Discount nu se opresc aici. Alte zeci de oferte fabuloase pentru studenți vor putea fi găsite la Shopping MallDova pe parcursul întregului an universitar. Ia-ți carnetul de student și hai la shopping!

Broșura informativă ce conține lista completă de reduceri poate fi accesată aici:

https://shoppingmalldova.md/toamna-aceasta-studentii-numara-reducerile-la-shopping-malldova-prezenta-100-la-student-discount/

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.
Back to top button