fbpx

Poșta primarului- toată informația necesară lucrătorilor APL într-un singur loc

Funcționarea organelor executive ține nemijlocit de cunoașterea cadrului legal în vigoare. Acest lucru contribuie la luarea și executarea corespunzătoare a hotărârilor și deciziilor publice. Prin urmare, orice informație din legislație este vitală pentru munca unui funcțional APL.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cele ce urmează vă prezentăm avantajele portalului Poșta primarului, un instrument media extrem de valoros, care include în sine tot cadrul legislativ și normativ imperativ necesar pentru funcționarii publici.

1. Poșta Primarului este un instrument actualizat

Se știe că anume acte decizionale, cum sunt hotărârile și deciziile organelor coercitive, trebuie să fie aplicate în timp util, pentru a nu cauza daune cetățenilor de rând. În acest caz este suficient să amintim obligativitatea completării declarației fiscale, ca obligație impusă de cadrul legal fiscal.

Prin urmare, în procesul de mentorat și de informare a cetățenilor, mai ales când vine vorba de funcționarii primăriilor locale sau municipale, cunoașterea cadrului legal trebuie să fie la zi. Este costisitor să te abonezi, de exemplu la Monitorul Oficial, dar ai în schimb alternativa instrumentului Poșta Primarului, o alternativă gratuită, pe care se pot accesa actele normative și care te ține la curent cu toate modificările legislative operate.

2. Poșta Primarului este un portal comod în utilizare

Un accent mare în cazul acestui instrument de informare e pus pe interfața operativă comodă, iar Poșta Primarului este un instrument pe care oricine îl poate folosi, chiar și cu minime cunoștințe digitale. Toate informațiile sunt grupate pe categorii și explicate pe înțelesul fiecărei persoane. De exemplu, avem articole explicative pe blog despre indemnizații copii, fonduri nerambursabile europene, granturi pentru afaceri, proceduri de accesare a fondurilor și multe alte detalii relevante pentru dialogul social dintre autorități și cetățeni.

3. Poșta Primarului este un instrument veridic

Una dintre rigorile noastre în crearea acestui portal a fost menținerea veridicității, verificarea constantă a informațiilor plasate pe site, prin urmare acesta poate fi utilizat fără nici o reținere.

4. Poșta Primarului e un portal care grupează toată informația într-un singur loc

Efectiv, nu mai ești forțat să cauți zeci de alte site-uri care să conțină o categorie sau alta de informații, Poșta Primarului le grupează pe cele mai bune la un loc, accesibile doar la un click distanță, ceea ce ușurează considerabil munca funcționarului APL, mai ales în procesul de prestare a serviciilor către cetățeni. Puteți verifica orice detalii legislative, modificări ale hotărârilor de Guvern sau a actelor normative de specialitate, cum ar fi cele de aplicare a normelor din legea bugetului, din actele cu privire la plățile sociale și multe altele.

Fii informat. Accesează Poșta primarului și află tot de ce ai nevoie pentru a-ți face munca mai eficientă și cu rezultate mai bune.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button