fbpx

Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare. Ofertele pe care ți le-a pregătit Enter pentru a simți din plin atmosfera Revelionului

Anul Nou reprezintă o perioadă cu totul diferită când au loc minuni și clipele sunt pline de magie. Tot ceea ce se cere de la noi este să credem, să sesizăm aceste clipe fermecate și să fim noi înșine magicieni. Anul 2020 deși a introdus unele schimbări în ritmul de viață, ne-a făcut să devenim mai responsabili și să ne bucurăm mai mult de lucrurile mici, pe care pe vremuri poate nici nu le observam.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, un lucru rămâne de neschimbat – casa și familia, care sunt gata să te susțină indiferent de circumstanțe. Acum este momentul potrivit să „rambursezi” celor dragi acea energie și tandrețe ce oferă sufletului căldură, putere și creează buna dispoziție. Anume din acest motiv Enter ți-a pregătit cele mai bune oferte de Crăciun și Revelion. În magazinele din rețea găsești idei pentru orice gust, astfel încât să poți alege varianta potrivită.

Orice s-ar întâmpla, acasă e cinema

Pandemia din acest an a creat situații imprevizibile, iar din acest motiv majoritatea dintre noi va întâmpina anul 2021 acasă. Astfel, apare necesitatea procurării unui televizor de calitate, în fața căruia e mult mai plăcut să servești șampania. În perioada sărbătorilor de iarnă Enter ți-a pregătit super oferte pentru televizoarele Samsung și LG. În afară de preț avantajos, întotdeauna poți alege opțiunea de „credit 0%” și să nu îngreunezi bugetul familiei cu cheltuieli mari. Ține cont сă #acasăebine, iar cu un televizor de ultima generație e și mai bine!

Orice s-ar întâmpla, acasă sunt prietenii

Hotarele sunt închise și deocamdată noi nu putem călători așa cum o făceam cândva… Totuși, asta nu înseamnă că noi nu putem ține legătura cu prieteni, rude sau cei apropiați care se află peste hotare. Alege opțiunea preferată în magazinele Enter, spre exemplu – Samsung Galaxy M31s sau Xiaomi Redmi Note 9s în credit 0% și stai de vorbă cu prietenii, deoarece restricțiile nu mai sunt esențiale.

Orice s-ar întâmpla, acasă e performanță

Nu este de mirare! Deoarece, datorită notebook-urilor ce au la bază procesoare AMD Ryzen chiar și cea mai complicată sarcină poate fi rezolvată în timp record. Și dacă ținem cont că majoritatea dintre noi lucrează în regim online, notebook-ul de calitate reprezintă o necesitate și o alegere reușită. Anume pentru tine Enter a pregătit cea mai variată colecție de notebook-uri cu procesorul Ryzen, iar la desert – o ofertă absolut specială pentru MacBook Air 13 2020. Cu o astfel de pregătire vei primi maximum plăcere de la lucru.

Orice s-ar întâmpla, acasă e proaspăt

Majoritatea dintre noi deja au inclus în agendă când va avea loc spălarea de proporții a hainelor și desigur marea curățenie, de dorit una generală. Fără ea nu ne imaginăm sărbătorile. În ajunul Revelionului este important să ne debarasăm de lucruri vechi și inutile, atât din casă, cât și din viață. Evident cel mai mare ajutor în acest context sunt electrocasnicele. La moment, în rețeaua magazinelor Enter, cât și pe enter.online, vei găsi cele mai avantajoase oferte pentru frigidere marca LG și Samsung. Mai mult, găsești și umidificatoare la preț promo. Opțiunea de a procura tehnica în credit 0%, cashback avantajos, livrare gratuită pe tot teritoriul Moldovei – astea reprezintă doar o parte dintre avantajele magazinului Enter.

Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare

Da, toate privirile vor fi îndreptate spre pomul de Crăciun. Împodobirea bradului creează o atmosferă magică și oferă tuturor buna dispoziție. O alegere vastă de brazi ce se diferențiază prin desime, lărgime, înălțime și decorațiuni, toate acestea le găsiți în internet-magazinul Enter. Alege-ți bradul preferat, iar noi ți-l livrăm absolut gratuit direct la prag

Așa cum e obiceiul, darurile sunt mult așteptate atât de cei mici, cât și de maturi. Special pentru tine Enter a pregătit și lista celor mai originale cadouri pentru copii și adulți. Fii sigur, aici vei găsi varianta potrivită! Pentru mai multă inspirație, urmărește și paginile oficiale Enter de Facebook, Instagram și Youtube.

Și totuși dacă nu știi în favoarea cărui produs să faci alegerea, Enter îți propune certificate-cadou în sumă de 500 lei, 1000 lei și 2000 lei. Această opțiune permite destinatarului să aleagă ceea ce-și dorește, fiind o decizie practică și frumoasă.

Indiferent de circumstanțe, ține minte că #acasăebine, deoarece anume în sânul familiei putem să primim compasiune, tandrețe și gingășie de la cei dragi.

Enter vă urează belșug în noul an, pace pe suflet și o atmosferă plăcută în casă în 2021!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button