fbpx

MyMoldtelcom îți aduce cadouri în fiecare zi!

Cât de mult ne plac surprizele! Aplicația MyMoldtelecom îți aduce mii de surprize instant, în fiecare zi! Intră zilnic în aplicația MyMoldtelecom, răzuiește cartonașul promoțional și câștigă săptămânal unul dintre cele 7 smartphone-uri de ultimă generație Xiaomi Redmi Note 9 Pro și multe cadouri garantate în fiecare zi: mii de minute, GB, SMS-uri sau șanse de participare la marea extragere.

Tot ceea ce trebuie să faci este să reinstalezi aplicația dacă deja o ai sau să o descarci de pe Google Play, să alegi contul de telefonie mobilă, internet mobil sau Prepay. Pe ecranul telefonului se va afișa câte un cartonaș promoțional, iar bonusul câștigat va fi activat automat în cont ca să te bucuri imediat de acesta. 

Încă nu folosești MyMoldtelecom? Descarc-o acum și bucură-te din plin de avantajele utilizării aplicației: gestionezi conturile, achiți facturile sau activezi opțiuni, și mai și primești premii utile în fiecare zi.

Tombola este valabilă doar în aplicația MyMoldtelecom, versiunea Android.

Moldtelecom

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button