fbpx

Muncește intens – privește intens! Cinci motive care te vor convinge să aplici la joburile Crunchyroll

Muncește, avansează, dar nu uita de să îți acorzi timp și să găsești avantaje. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau visezi la schimbări în materie de carieră, îți prezentăm cinci motive care te vor convinge să aplici la joburile Crunchyroll.

Fii sănătos

Crunchyroll are un plan de asigurare medicală privată pentru toți colegii. Acesta include: Asigurare de sănătate, servicii de stomatologie și oftalmologie, iar membrii echipei au posibilitatea de a extinde asigurarea medicală pentru membrii familiei la un preț redus. Crunchyroll, de asemenea, organizează un control medical obligatoriu odată la doi ani pentru toți angajații, complet acoperit de companie.

Timp pentru tine

Toți au dreptul la un echilibru între muncă și viață. Dacă ai nevoie de câteva zile libere sau de un concediu de două-trei săptămâni – Crunchyroll te încurajează să faci acest lucru.

Ai 28 de zile calendaristice de concediu anual plătit, zile libere cu ocazia sărbătorilor naționale și chiar câteva în plus. Atunci când nu te simți în toată puterea, fie din punct de vedere fizic sau moral, mai ai trei zile în plus pentru a-ți aduna forțele.

Avansează

Crunchyroll oferă cursuri de dezvoltare profesională și abonamente exclusive la resurse academice și tehnice, platforme de învățare digitală și cursuri de engleză.

Reîncarcă-te

Participă în evenimentele săptămânale organizate pentru echipă și bucură-te de timpul petrecut împreună.

Găsește echilibrul

Membrii echipei pot profita de cursurile de yoga și wellness online. De asemenea, se poate oferi și consiliere prin programul de asistență.

Muncește intens, privește intens

Fiind membru al echipei, ai acces gratuit la toate platformele Crunchyroll, VRV și librăria digitală Warner Brothers.

Apasă pe play

Crunchyroll face munca de acasă vibrantă, cu o mulțime de evenimente interne și externe: Jocuri sociale, difuzări de anime, team-building-uri și alte celebrări regulate în oficiu. Toate au loc online, pentru a respecta normele pandemice.

Lista continuă

Ești încurajat să ajuți la construirea unei echipe puternice. Pentru Crunchyroll candidații potriviți sunt oameni pasionați și dedicați în ceea ce fac, cu dragoste față de învățare, persistență și multă omenie. Echipa își dorește să găsească mereu motive să zâmbească, iar umorul este binevenit. Expediază CV-ul cât de curând posibil și va fi planificată o discuție.

Pozițiile deschise actualmente:

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău:

Crunchyroll conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii prin conținutul pe care ei îl adoră. Cunoscut ca un serviciu de streaming de top, care oferă conținut AVOD și SVOD, Crunchyroll, de asemenea, oferă experiențe pentru a aprofunda implicarea fanilor și a comunității prin social media, evenimente, jocuri, produse pentru consumatori, distribuție de content, creare de content și publicare de manga.

Desemnată „Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen).

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button